"...Plamen Ducha nezhášejte, prorockými dary nepohrdejte.
Všecko zkoumejte, dobrého se držte, zlého se chraňte v každé podobě..."
(1. Tesalonickým, 5/19 - 22)

úterý 9. července 2013

REALITA DOBY I.

JOHN LEARY - 20. června 2013


Ježíš řekl:
Lidé Moji, už dříve jsem se zmiňoval, jak zranitelná je vaše komunikace – jak jsou vaše sdělovací prostředky i elektřina nechráněné proti nenadálým útokům EMP (elektromagnetický impuls), a to buď způsobeným záblesky Slunce nebo jakýmkoliv jaderným výbuchem ve vysokých vrstvách atmosféry. Čipy, díky kterým se spouštějí vaše počítače, spotřebiče, auta a elektrické rozvody, jsou dost citlivé na účinky těchto EMP. Kromě změny čipů je jen velmi málo věcí, které můžete udělat. Pokud by  tyto čipy byly zničeny, mohlo by to ochromit vaši ekonomiku. Každé ohrožení výroby elektřiny může způsobit také problémy se zajišťováním vašich potřeb. 
Váš prezident se chystá rozhodnout o zastavení všech vašich uhelných elektráren bez souhlasu Kongresu. Tento zdroj elektrické energie představuje téměř polovinu z toho, co je v současné době poskytováno. Vaši lidé si musí být vědomi těchto nadcházejících plánů, protože alternativní výroba elektrické energie nemůže nahradit všechny vaše uhelné elektrárny. Pamatujte si, že když lidé jednoho světa budou chtít převzít vaši zemi, najdou si záminku pro vypnutí elektřiny, což by mnoha nepřipraveným lidem způsobilo bezmocnost a nesamostatnost při opatřování jídla, tepla nebo chlazení (klimatizace). Varoval jsem Své věrné, aby měli v zásobě nějaké jídlo a vodu, a také navíc palivo (pohonné hmoty)  pro případ, že se budou muset potýkat s hladem nebo výpadkem energií. Pokud budou vaše životy v nebezpečí, zavolám Své věrné, aby na tu dobu přišli do Mých útočišť."
 
Modlitební skupině:
Ježíš řekl:

"Můj lide, už předtím jsem vám dal zprávu, že před váš prezident si klade za cíl snížit počet vašich jaderných zbraní na nulu, a to bez předchozí konzultace s Kongresem. V současné době říká, že chce snížit vaše jaderné zbraně z 1500 až 1000. Takové dohody s Ruskem jsou podezřelé, protože Rusko se žádnými takovými smluvami neřídí. To je v podstatě jednostranné odzbrojení, které nakonec může způsobit, že vaše země nebude chráněná před útokem ani obsazením. Ve světě, který má mnoho jaderných zbraní, nemá smysl udělat něco takového, pokud navíc jsou to lidé jednoho světa, kteří takový postup řídí. Vaši představitelé by měli mluvit o definitivním odzbrojení."
 
Ježíš řekl:
"Moji lidé, váš prezident opět ignoruje Kongres a snaží se zastavit provoz všech vašich uhelných elektráren. Použití zemního plynu by vyprodukovalo čistší paliva, ale přeměna takových zařízení na uhlí by znamenala velké náklady. Větrné, solární a ostatní zelené zdroje nedokážou nahradit téměř polovinu elektrické energie, která pochází z uhlí. Mnoho lidí si bude stěžovat, pokud ztratí elektřinu nebo budou nuceni zaplatit za energie vysoké ceny. Kdyby vláda využila regulace jako nástroj své moci, mohlo by to vyvolat obrovské poubouření mezi lidmi.“


Ježíš řekl:
"Lidé Moji, Federální rezervní systém tiskne jen tak, z čista jasna, 85 miliard dolarů měsíčně na pokladniční poukázky pro záchranu špatných úvěrů svých bank. Tento obroský přírůstek dolarů a tento nákup státních pokladničních poukázek uměle udržuje nízké úrokové sazby. To poškozuje střadatele a způsobuje inflaci na akciovém trhu. Jakmile se zastaví příliv těchto peněz, dluhopisy ztratí svou hodnotu díky vyšším úrokovým sazbám a kapitál pro úvěry by mohl zpomalit vaši ekonomiku, protože bude obtížnější je získat. Tyto výkyvy způsobené vaším Federálním rezervním systémem sníží hodnotu vaší měny a nakonec by mohly zapříčinit pád dolaru. Skupováním všech těchto špatných hypoték by Federální rezervní systém dokázal ovládnout většinu odvětví bydlení."


http://www.johnleary.com/index.php/?cat=3&order=DESC

Žádné komentáře:

Okomentovat